ESTOIGS

ESTOIG LLAUNA

La competència és cada vegada major. Desmarca’t de les altres marques en el punt de venda amb l’ajuda dels nostres productes: cartells metàl·lics, cartells metàl·lics amb formes, safates metàl·liques personalitzades, sotagots, caixes per fer packs regalo…

Els nostres articles promocionals aportaran a la teva marca una imatge fresca i atraient. El nostre objectiu és donar un servei complet amb garantia la efectivitat per cobrir les necessitats dels nostres clients, en aquesta línia col·laborem en el desenvolupament del disseny, realitzem de la fotomecánica, fabriquem els productes i, en cas de ser necessari, oferim allotjaments interiors i serveis de manipulat de tal forma que el producte queda preparat per sortir directament al mercat.

Els nostres envasos de llauna aporten un valor afegit al seu producte. Li ajudaran a desmarcar-se de la seva competència a través d’un packaging original i atractiu que atraurà l’atenció del consumidor.

L’envàs metàl·lic presumeix de ser ecològic, més que altres materials, atès que és 100 % reciclable, no obstant això, el gran atractiu de l’envàs provocarà que sigui constantment reutilitzat per a diversos usos, sent fins i tot objecte de col·leccionisme, convertint-se així en publicitat perenne del seu producte a casa
del seu client.

Disposem d’una gran varietat de formats, en funció del producte a envasar: caixes rodones, caixes ovals, caixes rectangulars, caixes quadrades, pastillers, etc.

Els nostres caixes decorades estan presents en molt diversos sectors:  alimentació (galetes, xocolata, espècies, cafè i te…), begudes, tèxtil, calçat, oci, cosmètica, laboratoris i sector farmacèutic, promocions publicitàries, entre molts altres.

ESTOIG FOLDING

Quan parlem de “folding” ho associem ràpidament a un cartonet o material per a
poder imprimir i confeccionar un estoig. Però la traducció de la paraula anglesa és plegable. Per aquest motiu quan parlem d’estoigs “folding”, parlem d’estoigs impresos sobre cartonet que s’entreguen plegats i a punt per fer servir.

Per la fabricació podem fer servir diferents tipus de cartonets i qualitats, i també es
poden contracolar amb altres materials donant més rigidesa a l’estoig i major
protecció al producte. Es pot imprimir a tot color, amb stamping, amb relleus i serigrafia.

Resumint, podem donar-li qualsevol acabat que sigui similar a les nostres
etiquetes.

ESTOIG FOLRAT

Qualitat, luxe i exclusivitat és la imatge que transmet un estoig folrat. Fer-lo servir és
augmentar el seu prestigi. L’estoig folrat està fe cartró gris rígid recobert de paper
imprès o de papers especials per al folrat i enquadernació.

Els acabats que es poden fer son els mateixos que apliquem a qualsevol etiqueta: imprimir amb qualsevol tipus de tinta aplicant colors vius i directes, stamping de qualsevol tipus tant en mate com brillant, i plastificar amb qualsevol pel·lícula del mercat i amb qualsevol tinta de serigrafia.

El resultat és que podem posar el seu producte al mercat amb una homogeneïtat
completa entre producte, etiqueta i estoig.